Benhinneinflammation

Är halvt på G att få en sån trevlig inflammation i mina benhinnor, vilket suger. Får inte springa eller gå PW vilket är det jag älskar med träning... Jag får cykla... <.< men aja, måste ju bli av med det så att det inte blir för långvarigt. Förmodligen så är det mina skor som är för gamla och att jag kört på stenhårt här ett tag. Får helt enkelt klara mig ändå. Idag var det vägning i alla fall och jag är riktigt nöjd. Det flyter på bra nu!
Ska snart gå ner och sätta mig på träningscykeln ett tag, sedan är det bara o tagga sönder till bio ikväll med Matilda. The fault in our stars. Ville egentligen läsa boken först men #vadgörmaninteförkärleken?



Regn

Gör mig redo för en joggingtur i regnet #Nothingcanstopme
haha, celsius är intagen, nu ska man bara försöka att låta bli och bli övertaggad så att jag börjar må illa (ja, det brukar hända). Efteråt blir det chillpromenad med Matilda. Resten av dagen får jag väl ta som den kommer :)
Vi får se om det blir något motivationsinlägg senare.
 

Glad Tjej!

Jag bara känner mig så glad!
Imorgon ska jag börja jogga igen WOOPWOOP! Ska bli så nice. Springa och promenader är verkligen det roligaste i min träning. Gör det typ varje dag bortsätt från vilodagar. Sen så bara flyter allt på nu, svårt att beskriva riktigt hur jag menar men aja,,
Skitväder är det ju dock heeeeela tiden. Which sucks, blir så seg av regn och moln, svårt att hålla igång sig själv.
Men jag bjuder på lite mysiga bilder från weheartit så kan vi ju låtsas att det är sommar!
 

Fredag

För de flesta så känns fredagar helt amazing.. inte för mig.. inte idag. Why? I DON'T KNOW T-T
Det är bara en sån dag idag. Det regnar och är kallt och inte alls sommar *snyft* . Well, och jag best'mde igår att jag behöver två dagars vila från benträning (promenad, jogging etc). Mina ben har fått jobba stenhårt och behöver vila. Tråkigt för mig, eftersom att jag tycker att ben och kondition är det bästa som finns <.<
Så ska byta om, träna överkropp, äta lunch och spela heroes eller något liknande.
Men annars, ha en grym fredag!
 

Mjaou!

Hola!
Dricker en celsius nu, tagga tagga tagga joggingtur ^^
Jag kör stenhårt på långpromenader runt sjön och joggingturer samt min styrketräning hemma. Sen så tänker jag mer på vad jag äter. T.ex. så har jag "förbjudit" mig själv att dricka läsk fram till min födelsedag (11 juli) och drar ner på godis etc. Så ja, trying to me healthy and stuff. Jag lever typ i mina tränignskläder xD 
Men nu är min syster alldeles för jobbig så jag får väl blogga mer sen <.>
Foodporn

Midsommar-träning

Hola!
Celsius intagen, träningskläder på; Jogging!
Därefter blir det lite magträning och dagens squats :) Är sjukt tagagd (celsius got magic power, damn) så jag ska gå nu innan mina händer typ börjar skaka av taggighet, haha.
Kommer bjuda på en hel del bilder från förra sommaren, juuust so you know xD

ojdå

woops, ja, har ju itne tänkt på bloggen för fem öre, bahbam..
eller..ah...
sitter här och cpar mig med min syster. Det är typ en miljon grader här inne. RANDOM
damp
hej
fett gammal bild (ett år)

Låg uppdatering

Jag känner nu att jag kommer ha låg uppdatering ett tag nu. Behöver få njuta av migg sommarlov lite ^^ Men jag lovar att skriva något/lägga upp någon bild så fort jag sitter vid datorn (vilket kan bli ofta beroende på vädret!!).
Vad har hänt i övrigt idag? Tjaa, spelat heroes 3, simsat mig, bakat tårta till min kära mamam som fylde år idag, hurray!!  Det blev itne fint väder förrän nu på kvällen, så har sprungit omkring hemma i sovtröja och mysshorts och glott på animal planet med min väldigt sjuka syster.
Imorgon har jag tänkt gå ut och springa lite. Nu jävlar börjar sommarens hårdträning!
Lite motivationsbilder från weheartit

Packa packa packa!

Imorgon bär det av till Norberg för sommarlov <3
Dock så ska jag fira min BÄSTASTE Fridas student först! Jag och Frida har varit bästa vänner sedan vi var små bebisar. Är så glad för min systers skull. Vet hur mycket du kämpat dig igenom gymnasiet. Pluggat arslet av dig, cuz you're ambitious like that, upptäckt mer av dig själv och vad du vill göra.
Stolt över dig och imorgon ska bli så underbar att dela med dig<3
Frida (höger) och Matilda (vänster). Bilden är lånad av bästa Fridis ^^
 
Grattis på studenten i förskott, Bästa vän<3

SOMMARLOV!

 Än-Tli-Gen!!!
 

Söndag

Sista dagen innan avslutningen (haha ska in till skolan, få betyg och snacka studentskiva, vilken avslutning!!).
Jag hade det helt underbart i Ullared ^^ Massa nya kläder, massa nya träningskläder. En ryggsäck, smink, hårborste etc etc.
Har typ hälften av grejerna hemma i Norberg och hälften här i Södertälje. Frida tar studenten på tisdag så jag åker med mamma hem där mot kvällen och tar med mig resten av grejerna och typ halva min garderob. Sedan kan sommarlovet börja på riktigt!! WIE<3
Har legat ute och solat någon timme nu (i växlande molnighet ugh). Gick in när jag kände mig alldeles för terroriserad av myrorna och andra mystiska kryp jag inte kunde identifiera... <.> Hatar att sola rygg utan solsäng, blä :(
Well well,ska bestämma mig för vad jag ska träna idag, more update later (I hope).
Til then,
 
 

Ullared

Åker till Ullared imorgon med inneboendefamiljen och så  möter vi mamma och pappa där nere/på vägen. Vi hämtar upp min syster i Linkan också (Y)
Dock så åker vi klockan 05.30, ehehehehe... så måste gå upp typ 04.30 för att...komma upp, plocka ihop det sista osv. Så jag ska faktiskt gå o lägga mig nu :) Har varit snuskigt trött hela dagen ändå så.
Vi får se om det blir någon uppdatering i bilen elelr i Ullared.
Have a Pandtastic time (Y)
Ska bli så härligt o träffa bästa storasyster<3

Hola!

Stannade hemma idag från utedagen, hade huvudvärk imorse, blö.
Men nu är det bättre ^^
Sitter på mitt rum och bara chillar. Ska baka senare, men har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra än. Orkar inte följa något recept (för då måse jag köpa philadelfiaost haha). Kanske improviserar, vi får se helt enkelt.
Men nu ska jag försöka orka ta på mig ett par byxor <.>
Gammal mysig bild :)

Snabbis

Blir bara en snabb uppdatering så här på kvällen. 
Min kyckling och nudelsoppa blev supergod ^^ (lagade middagen idag)
Ska sätta mig och försöka hitta någon mysig film och/eller anime att titta på. Såg färdigt Speciel A igår,, så jävla mysig serie! Kan lägga upp lite handling osv senare. Ni borde verkligen se den.
Gammal bild på mig, för ungefär ett år sedan! Lånade Vanessas låtsas-glasögon haha, hon är inte lika "cool" som mig och kan ha riktiga ;)

Tisdag (Y)

Hola!
Inga lektioner idag; Sovmorgon<3
Vaknade typ vid 7 och bah NÄÄH! varför?? ... sen minns jag inte mycket mer haha.
Gick upp typ 11, gjorde frukost och kollade på Frozen (MYS<3). Nu har jag gjort klart ett dans- och magpass. Duschen väntar sedan är det jag som ska laga mat idag. Tänkte också baka lite till morgondagens utflyktsdagmojjs.
Mer update senare :)
*Speaking of Frozen haha*

It's Over!!!!

ÄNTLIGEN! Nu har jag inget mer skolarbete kvar, så sjukt skönt!
Har i praktiken sommarlov, wieeee :3 Imorgon har jag inga lektioner (mentorstid bara men åker inte in från Södertälje till Nacka för det haha), på onsdag har vi utedag, på torsdag är det städdag och inlämning utav böcker och eventuellt datorer. Ska dock behålla min över sommaren, mehehehehe.
Men nu, kära vänner, ska jag sluta skriva upp mitt schema i detalj. Dags för lite jordgubbar, mörk choklad och anime<3
*igår*

Bästa helgen på länge

Så fort "SMS (Bangerz)" spelas upp på min spotify börjar jag le. 
Miley Cyrus-konserten i fredags var bland det bästa jag varit med om! I adored her before... Now I can't even find the words, gosh.
Alltså, det var fucking AMAZING! haha skulle kunna skriva ett helt inlägg med ord som skulle beskriva hur otroligt det var, men det blir nog inte så kul att läsa (för er) ehehe...
Och vem delade jag den här Friggin' underbara helgen med? Bästa Matilda<3 Tack för att du kom hit och var världens bästa och underbaraste! Tack för att du köade i 4 timmar med mig och tack för att du FanGirl:ade dig med mig ^^ 
haha, just to twist it around; här är de enda "minus" med helgen:
- Var så kissnödig när insläppet började att jag BOKSTAVLIGEN höll på att kissa på mig. Det gjorde liksom ONT, hahaha har aldrig varit så kissnödig att jag velat grina och skakat X'D
- Det regnade större delen av fredagen.
- Jag skållade min tunga på varm choklad #SmidigTjej
- Jag fick grov huvudvärk (migränvarning) från att Miley kom ut på scenen tills vi kom hem.
- Det har varit ombygge på city banan och därför har det varit KAOS i tågtrafiken (pendeltåg, vanliga tåg etc)
 
Me inget av det här har gjort mig något, för jag har fått sett Miley Cyrus<333 :OO vi stod långt fram och jag fick dela det här med en av mina bästa vänner. 
 
Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Elliz-Panda

Jag heter Ellinor och är en rätt så mysko sak på 18 år. Jag pluggar hantverk textildesign på ett gymnasium i Stockholm, men jag kommer ursprungligen från Västmanland. Det här är främst en motivationsblogg och jag skriver mycket om min viktresa, träning och motivation. Här kommer ni också få läsa om allt i från mode till japan, naglar till böcker och självklart Pandor♥ Hoppas ni gillar bloggen, have Pandtastic time!
RSS 2.0