Drawing❤️

Insåg precis att jag inte lagt upp bild här på min teckning av en utav mina karaktärer från fanfictionen jag skriver!! (skriver det här på morgonen hata inte min svenska)
För en gångs skull har jag flera bilder från processen!! Wöööö, here they come :3










Hola

Hur mår alla?! Bra? Bra!

Jag har nått den där tiden på månaden när jag skakar fram mitt banksaldo, blundar, kisar och ser siffrorna, håller mig för hjärtat, loggar ut och låtsas som om jag har tredubbla summan! You guys??

Dagen har spenderats med att åka in till stan och pratat lite med blueberry språkresor. Sjukt taggad. Ska lägga upp en plan och läsa på som en idiot! Det kommer bli awesome. 
Bjuder på en #tb på mig bär jag är så cool att man blir glad och motiverad Woop Woop!

Ha det bra så länge!!

Framtiden

Hallå!
 
Sjukt oregelbundna uppdateringar, men det är för att jag jobbar för framtiden, jag försöker liksom planera upp mitt liv någorlunda. Det går inte att bara "go with the flow" om man vill så mycket som jag. Finns bara ett sätt; hard work and some ass-kickery!
Och jag lär nog sätta lite fart! Nästa vecka har jag inbokat ett möte med Blueberry Språkresor där de ska hjälpa mig göra upp en ekonomisk plan om jag vill iväg till Japan nästa höst. Hur mycket jag måste spara osv.
 
Jag ska på söndag väga mig, måtta mig och börja från och med då att typ andas Viktväktarna. Behöver någon form av kostplan eftersom att jag har noll självkontroll haha. Men jag ska verkligen jobba för min framtid. Jag vet vad jag vill, säger jag något annat ljuger jag! 
Stay tuned, massa roligheter kommer snart, brace yo self for all them stuff yall.
(När jag skriver det här har jag också knappt ovit något på över 48 timmar och jag vill bara säga att om något er konstigt ut så klandrar jag min kropp for being so darn weak!!!)
pussilusipuss 
 

New dress and new selfies






Simple fact

Ibland känner man sig lite trött. Ja, jag fäster mig för fort vid människor. Ja, jag kan vara väldigt needy. Jag känner djupt och bryr mig om folk som inte förtjänar det. Ibland även folk jag inte ens känner, haha. 
Det är en vacker egenskap, det vet jag. Men än så länge känns det som om igen speciell har uppskattat den egenskapen hos mig, sett det vackra. 


I have to


Jag måste nå mitt mål, det går inte att vända nu, det finns inga andra alternativ. 
I helgen kommer bli en utmaning.
Dag 5 är avklarad i alla fall!

Meep




Some completly random pics för att.. Ja... Jag känner för det. Varsågoda, sjukt random och värdelöst, yet awesome blogginlägg

Motivation




Alla bilder är från weheartit 

Foto-dejt

HOLA!
 
Gårdagen spenderades med bästa Frida! Hängde lite på hennes jobb där hon avlsutade en kampanj-tjottafrös (ja det är ett ord) och sedan köpte massa hårfärg.
Därefter blev det utväxtfärgning för henne ochfärgpåfyllning för mig. Idag blekte jag en typ av dipdye/ombre på henne. Blev ganska bra faktiskt! Tror jag börjar bli duktig på det ^^ wiiiieeeee *Some awesome emoji that I can't put here cuz computers hates me*
 
Sedan ska vi även boka in en foto-dejt så vi kan ordna till den där headern x'D I do not look like that anymore key?
Ses vid nästa uppdatering yao
Från Grekland, Samos, förra sommaren

If I Stay

Jag har alltid svårt att se på gråt-filmer (ibland blir det liksom lite för mycket känslor för en person if yah know what I mean), men såg precis If I Stay och.. ah.. nä... fuck vad bra den är. Gosh..
Kan inte hantera det, men den hade massa flashbacks..
"Oh wow Ellinor, Flashbacks? låter ju sååå coolt.. -.-"
JA JAG ÖVERDRIVER FAN INTE TYP DET BÄSTA JAG SÄTT LÅT MIG VA HÄR SE FILMEN DEN ÄR BÄST FAN
japp... typ så ja.
Så annars då? Dagdrömmer ni också om att något helt fantastiskt ska hända er och att det ska bli en grym story till en bok eller fil (helst båda två, samtidigt, typ helst igår)??
 

Dagensk motivation

Long time! 
Tänkte bjussa på lite motivation från weheartit, cuz yeah it's so freaking awesome
Saknar min boxningsrygg och boxningsaxlar! Inte kunnat träna på ett tag nu pga förkyldning/pollen/issues. Men tror jag ska ut på långpromenad imorgon efter jobbet. Tagga till (inlägget verkar kaosa, vet inte om det bara är för mig eller för folk i övrigt)
 

High On Life

Okej? I want everyone to feel High On Life.
Jag vill att alla ska få känna motivation och inspiration flöda genom kroppen. Låter kanske flummigt, men alla..ALLA som har känt det någon gång i livet förstår vad jag menar. Känlsan är obeskrivlig. 
Att helt plötsligt få en skiss-idé efter att suttit med pennan i handen i timmar.
Att spontant gå ut och gå/springa eller bara dra till gymmet utan någon plan bara känslan av att ge allt.
Att lyssna på nostalgiska låtar som tar en tillbaka och bara inspirerar till massa positivitet.
 
I år är mitt år. I år ska jag satsa på mig själv. Förra året blev allt lite halvdant. Men inte nu. Jag kommer att lyckas. Jag har ett mål.
JAG SKA MÅ SÅ DÄR BRA SOM JAG GJORDE I SLUTET AV 2014! Det var mitt bästa år i hela mitt liv tror jag. Jag har aldrig varit så lycklig, aldrig så glad, aldrig så High On Life.
Ser ni vart jag vill komma?
 
Jag kanske inte bloggar så ofta eller jämnt och ständigt, men jag hoppas att dem få läsare jag får kommer känna lycka vid mina inlägg, oavsett om det är någon jag känner eller inte, allow me to motivate you.
Just nu kommer mina motivationer vara mest inställda på feel good-tema och träning och hälsa för att det är vad jag vill satsa på själv. Hoppas jag kan hjälpa någon, även om det bara är mig själv och att jag mår bra av att få skriva ut det här.
 
 
Och sen..angående designen.. ska fixa den xD Min kära vän som gjort den är så sjukt duktig, men det var jag som bad om et jättekonstig design så den ser typ B ut xd Nä, ska laga den!
 
 
 
 

Mycket Som Händer

Men jag är tillbaka snart. Just nu vill jag fokusera på mitt jobb och min hälsa! Bloggen blir en stress (just för att jag så gärn vill!) men lovar, inom kort är jag tillbaka, förhoppningsvis med en ny design, en ny frisyr, ett jobb jag rockar på, massa motivationssnack och en hälsosammare livsstil!
Tills dess... 😚


Fullt Upp!

Hallå!
 
Jag vet att det varit tyst på bloggen, men det är också för att jag haft så mycket att göra. Jag har fått jobbat på Espresso House tre gånger nu! Hur kul?! Så jag har velat fokusera på det mycket och jag hade en jobbig vecka förra veckan. Men börjar känna mig back on track och jag hoppas att uppdateringen ska återgå till ca ett till två inlägg/dag ungefär ^^
 
Tränade box idag,så jävla roligt! Helt sinnes vilken underbar energikick det är i vardagen. Är helt slutkörd så klart men ser fram emot ett till pass på onsdag. I morgon bitti ska jag gymma lite innan det bär in mot stan för att träffa Frida, yeii!
 
Men kåmpisar, eftersom att jag gick upp halv 6 i imorse så är jag trött och borde helt klart börja försöka sova lite. Uppdatering i morgon blir nog mot kvällen skulle jag tro. Jag ska jobba på onsdag igen sen (håller på med min lilla inskolning) så lär hamna i säng i tid, så det är prio ett! Men blir det sent från Frida så ska jag försöka blogga på pendeln.
 
Tills dess! 
Ignorera att jag ser helt vindögd ut :)

Kvällspromenad ❤️

HejsanHoppsan!
Tittar in för ett litet godnatt-inlägg. Ska äta lite popcorn och sen sova, så blir inge mer än så här för idag!

Det blev en tur till Avesta och en härlig kvällspromenad. Bilder på det jag köpte kommer imorgon och bilder från kvällen kommer nu. Ha en bra kväll!!







Ja, kassa mobilbilder, lev med det!
Så härligt att kunna känna hösten i luften ^^

Höstig Dag

Hola!

Det är ett riktigt ruskoväder ute, så mysigt! Det enda dåliga är väl att min morgonpromenad blev lite, relativt asmycket, inställd. Men men! Det får endast bli tabata idag då och så får man väl hoppas att alla andra tävlande på fitbit inte går typ 30 mil idag T-T
Har inga speciella planer idag, ska som sagt träna, eventuellt ta en tur till Avesta (VILL HA EN HÖSTKAPPA!!!), plocka lite på rummet eftersom det alltid blir stökigt när jag kommer hem med resväskan, äta... haha jätteroligt eller hur? ;) Men stay tuned, det kan komma något extra inlägg under dagen!
Ska försöka ta fler, BÄTTRE, rött hår-selfies, men än så länge får dessa instabilder duga <.>

Studenten <3

Tänkte bjuda på lite härliga studentbilder! Bara för att jag kan osv.
 
 
 
 
Flera kommer i ett annat inlägg :)
 

Kommande Veckan

Hola!
Helgen har varit bra, är väldigt trött bara. I had a blast working at Espresso House! Det var kul, men ansträngande (duh? Mycket information att ta in och många intryck att ge, det tar på energin) men hade som sagt kul och hoppas verkligen att jag kommer få jobba där i framtiden. Skulle vara en sån rolig möjlighet samt att de verkar ha sjukt bra sammanhållning på just det där stället, härliga tjejer :) Ska ev. få några till prova på-pass inbokade!
 
Imorgon ska jag träna och skicka iväg mail (FUN RIGHT?!) men också; mina 4 veckor utan choklad börjar. Ska ENDAST äta kakao, och inte heller det i någon överkonsumtion. Inga proteinbars; ska hellre köpa frukt eller proteinpudding (ja, den "chokladen" får jag äta, inte heller i överkonsumtion). Ska satsa påmycket bananglass, te (som jag håller på o lära mig o dricka), vatten<3 och övrig frukt. Ska även dra ner på pepsiMAX-andet och energidryckerna (främst så dricker jag mycket celsius och sockerfri redbull). Så mycket onödiga pengar. Just nu när jag inte har något inkomst måste jag börja tänka mera på ekonomiska alternativ. Är jag suger på pepsi kanske jag köper en loka istället för en MAX. De brukar generellt vara billigare.
Nä men jag är allämnt astaggad på det här. Sköta mig bra som attan efter en riktig slappar-helg.
Har för övrigt också färgat håret rött (well, atm så är det en mörkrosa färg med röd ton, vet inte vad som hände -.-).
 
Ska gå och lägga mig ganska snart nu i alla fall då jag ska gå upp och gå runt sjön med bästa Matilda imorgon. STEG!! wööö (fitbit-nörd).
Godnatt panda-lovers ^^
 
Kass bild på håret.  MEN TITTA VAD DUKTIG JAG ÄR; LADDAR ÖVER BILDER OSV!

Södertäljeoch Provjobb

Halloj!
Sitter i köket i Södertälje och har precis ätit. Skönt att vara hemma. Haha, det är så knäppt att Norberg känns så hemma, men Södertälje också gör det OCH jag börjar känna mig hemma när jag är hos min pojkvän också. Jag har många hem helt enkelt!
 
Dagen har i princip bestått av resande. Åkte buss från Norberg strax innan 12. Tåget gick 12.41. Köpte en macka på TC. Åktependel och buss hem till Tälje. Tog det lugnt och åkte till Södertälje C/gymmet. Gymma. Åkte tillbaka hem.
Asså xD Mycket resande! Men det var helt klart värt; så skönt att gymma! Har verkligen saknat det. Hoppas verkligen jag får det här jobbet, så kan jag börja med box igen OCH gymma :'D *It would be so amazing*
 
Oh well, ska sluta tråka ut er. Ska försöka läsa igenom dokumenten som EH har skickat så att jag är så pass förberedd som möjligt sen ska jag nog gå och duscha och lägga mig!
Image by oliversymens (License)
som ni ser, inte min bild. Gah, måste bli bättre på att ladda över bilder ._. (det har jag sagt i typ över 6 år btw så..)
 

Mot Stockholm!

Imorgon bär det av till El Stockholmo!
Först ska jag åka till Södertälje, gymma lite <3 och sova där under natten. På fredag blir det att provjobba på espresso house (SO EXCITED!) och efter det blir det älvsjö och pojkvänshäng ^^
Är på toppenhumör idag verkligen, även om jag är trött.
Just nu håller jag på med mat för hela familjen. Ska också testa göra sötpotatisstrips YUM. Länkar videon som jag använt mig av. Gillar hennes kanal, hon har många bra tips och idéer!
 

Så jävla glad!

Är helt sinnessjukt glad!
Tidigare idag var jag hur deppig som helst, allt kändes skit. Men precis när jag kom he från att ha cyklat ner på affären får jag ett underbart samtal; jag ska få provjobba på espresso house! Gah! Så sjukt glad, allt vände verkligen till det positiva. SÅ på fredag blirdet provjobbning. Veckan kommer nog gå segt med tanke på hur mycket jag bara vill köra på.
Kan det bli fredag?!
förlåt för att jag använder den här bilden för mycket!

Bra Dag!

Saker och ting blev bra idag till slut. Fick rummet städat, tränat, hållit koll på maten via lifesum,fått hårfärg köpt åt mig (hohohohoho).. så nu är detbara att ladda inför helgen där Arvid kommer mellan fredag och lördag och storasyster kommer mellan fredag och söndag då hon fyller år<3
Förhoppningsvis får jag i färgen i håret redan i helgen, är så galet trött på att vara blond, haha.
Nu ska jag dricka upp min mumsiga kvällssmoothie och kanske se ett animeavsnitt eller två. Vi hörs imorgon!
En superdupermega-arkivbild haha

New Beginning

Det är svårare att blogga än vad man tror!
Jag trodde det skulle kickstartas ordentligt när jag inte har någon skola, men oj så fel jag har! Det händer ju typ inget i mitt liv, haha!!
Men jag ska försöka komma med dagliga uppdateringar, både om min vardag och motivation och träning. Jag vill börja med youtube också, så kan vara en idé att ha en ordentlig blogg tills dess!
 
Vad har hänt sedan sist? Jag har:
- Tagit studenten
- Varit till Samos, Grekland
- Varit på två arbetsintervjuer, ett för en resturang i Stockholm och en för espresso house
- Börjat dricka spenatsmoothies (är megaimponerad)
- Börjat träna mer styrka, vilket är kul
- Blivit mer och mer nördig över youtube (har något typ av hat-kärlek för det)
- Insett att jag och min pojkvän snart varit tillsammans i 1 år (mitt längsta förhållande mah gash!)
- Hittat massa roliga recept
- Flyttat (förhoppningsvis) tillfälligt hem till mina föräldrar i Norberg
- Gjort mig av med saker (oh if you only knew how hard that is for me)
- Sommarjobbat (sålde jordgubbar)
 
Så... ah, det var väl allt sedan sist tror jag (allt relativt västentligt iaf!).
Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder också, ugh... But it's haaaaaaaaaard *cries*
ohwell...
Ska sluta svamla och börja jobba (på vad fan jag ska uppdatera om haha). Nej men det kommer nog bli en hel del om träning och hälsa osv då det är i princip vad min vardag består av; viktkampen, hälsotänket, träningstips etc.
Faktiskt ganska taggad!
Gamla men bra motivationbilder (Y)

Haha sämst

Asså,jag är ju sämst?
"Jag looooovar, jag ska satsa på bloggen bla bla bla..!!"
Har aldrig haft ett riktigt jobb förutom och jag har äntligen börjat jobba på mig själv igen. Disiplinen börjar återvända och jag börjar få rätt tänk. Det tar så mycket fokus att jag inte vill/kan/orkar blogga, vilket är tråkigt. Men skulle behöva; uppdatera min header, hitta tillbaka till min viktnedgångsväg igen och återfå min hyperaktivitet till livet xD
Men ni som väntar; tack för att ni väntar tålmodigt.
I framtiden..!
 

Jag lever!

Jag vet, var 100 år sedan. men ville bara uppdatera lite; Jag lever! 
Anledningen till att jag tappade motivationen för bloggen var för att gick snett med min 30 days-challenge. Gick upp i vikt trots att jag åt bra + tränade osv. Men lyckades lokalisera felet, det är fixat, jag tränar som ett as och taggar inför studenten om en vecka!! WÖÖÖÖÖ!!!!
Nu när alla kurser i skolan är slut har jag lyckats stressa ner och hitta min motivation. Jag har också tänkt att mer seriöst satsa på bloggen nu i sommar/fortsättningen. Utan skolan/läxor så kommer det bli mycket lättare tror jag. Jag funderar också på att börja med youtube, verkar så sjukt kul.
 
Men nog om framtiden och mer om nuet. 
Jag tror att uppdateringen kommer öka redan efter det här inlägget men vi får se. Kanske lite motivationsbilder/texter osv.
Men tänkte iaf säga att jag hittat min motivation igen, försöker t.o.m. att dricka te! WÖÖ! men tittar in nån annan gång och kanske har något roligare o säga ;)
'til then!
 

Dag 7

Asså, hallå?! Jag har klarat av dag 7 av min challenge utan större problem? Jag älskar att jag känner hur mitt sug för godis försvinner mer och mer. Det är väldigt tröstande att jag har mina questbars att ta om det känns outhärdligt. 
Det känns dock väldigt konstigt att jag ska vara tillbaka i skolan imorgon... Sovmorgon i två veckors tid.. Gah! Dags o vakna kvart över 5 igen, höhö... men det är snart lov igen, så jag ska inte gnälla! Jag måste direkt sätta igång med mitt gymnasiearbete samt förbereda för min presentation jag har på tisdag. Jag har inte kommit så långt som jag borde, men med allt det här som flyter på och med mamma som kommer ner med symaskinen till Sthlm så tror jag inte det kan bli nå bättre!
Jag har förenklat en del av mitt gymnasiearbete för mig så det här går nog bra. Studiedag på onsdag också; vilket förhoppningsvis ska leda till besök på diverse tygaffärer. När man har tyget så bli man mer motiverad att sätta igång och göra sina mönster, och en studiedag när jag ändå inte kan vara i skolan är det perfekta tillfället att ta tag i det.
 
Ska kolla upp chiachokladpuddingsreceptet och se ifall jag kan göra en mindre sats (vi har inte så många frön hemma) och provsmaka. Det kan vara det perfekta mellanmålet för mig att ha i skolan då jag oftast inte gillar skolmaten speciellt mycket.
 
Nu ska jag sluta svamla, ska snart gå och sova.
HA DET SÅ JÄVLA BRA MINA TAPPRA LÄSARE! xD<3
 
 
Lite återanvänd motivation ;) Ha det!

Challenge!

Idag börjar jag en 28 days challenge! Alltså, precis som min 21 days, fast lite längre ;) men blir nog 30 hur som helst (MINST) eftersom att jag vill köra hela månaden ut. Men hur som helst; det börjar idag. Så från och med idag får jag inte äta:
-Godis
-Choklad
-Chips
-Vanlig läsk eller andra väldigt sockriga drycker.
-Tårta/bakelser/kakor/fikabröd
-Glass
-Vitt bröd
-Snabbmat
 

Men jag får äta:
-Questbars
-PepsiMAX och andra zero-drycker
-Frozen Yoghurt eller bananglass (hemmagjord och nyttig)
-Mörkt bröd
-Jordnötssmör<3
-Frukter i mängder
-Naturgodis (ska ändå försöka undvika yoghurtsdoppade saker..)
-Popcorn som är low fat eller kastrullpoppade
 

Det är ganska enkelt. Sköter jag mig så vet jag att jag kommer börja gå ner ganska fort. Sköter jag mig inte, kommer det gå åt helvete (Y) xD Men jag klarar det här. Gör det inte själv heller, har älskade Matilda med mig hela månaden!
Det här kommer bli bra, har en bra känsla kring det här :)
 
 

#NoteToMyself

Jag måste få ordning på maten igen. Nu är det äntligen sportlov så jag kan kontrollera det bättre. Den här veckan får bli den perfekta kickstarten helt enkelt. Jag blir småstressad över att jag har så mycket o göra nu under mars/april, men ska försöka glömma det och fokusera på träning, sommarjobbsansökningar, maten och planera!
 
Jag blev så sjukt lat med maten. Jag måste verkligen bara säga till mig själv att välja rätt, oavsett vad jag är småsugen på. Jag måste tjata hem mig grovt bröd, jag måste köpa naturell kvarg och förbereda smoothies, ev matlådor etc. Mer kyckling och frukt, mindre matfusk och lathetsbeslut. Sommaren är ett steg närmare för varje dag som går, and let me tell you, shit is moving fast! Februari är snart slut, mars kommer gå sjukt fort, april börjar allt med studenten (i slutet), så som skivan, designday, mösspåtagning. Min studetklänning ska vara färdig tills sista helgen i april och jag har inte ens ritat ut mönstret. Jag måste lägga manken till. Men så fort jag får pengar nu på fredag ska jag beställa questbars. Sedan ska jag lägga mina pengar på celsius, mörk choklad och saker jag behöver.. Har jag celsius och questbars har jag något att belöna mig själv med.
    Jag funderar på att dra 21 days challenge igen, med samma regler, dock inte lika hårt på kakao och osötad choklad. Jag vet att jag rasar i vikt om jag bara håller sockret nere.
Let's do this!
Stay motivated and make good choices!
 

Låg uppdatering

haha det är nog min mest valda rubrik EVER xD
Nä, men anledningen nu är för att jag fokuserar på mig själv. Jag försöker ligga bra till i skolan, sköta träning och kost samtidigt som jag ska hitta ett jobb/sommarjobb och hinna träffa familj, vänner och pojkvän och få 8 timmars sömn varje dag... HAHAHA! ._.'
Går väl så där. Har inte träffat Arvid på en vecka nu, men på tisdag ska vi ses. Han skulle träna med mig så det ska bli kul ^^ 
I övrigt är jag ganska omotiverad faktiskt, men i helgen blev jag frusterat förbannad på mig själv. Det är inte så jävla svårt att slå sig själv på fingrarna och abra låta bli. Nu har det varit extra svårt för att jag inte haft pengar så har inte kunnat dricka celsius vilket är en liten "unna mig själv"-grej... Sedan blir jag också alltid lite lat när jag är i en relation. Det är så lätt att lägga på sig när man får pojkvän! Jag vet att jag itne är den enda. Man har liksom någon som älskar en för den man är oavsett vad, men jag har gått upp några kilo nu (ingen ENORMT, men lite julkilon och lite pojkvänskilon) och jag är inte alls bekväm i mig själv längre. Just nu bara är jag liksom. Jag är varken glad eller ledsen, bara lite sur på mig själv. Men jag ska skärpa mig. Jag har 18 kr tills på fredag jag får pengar och dem ska gå till pepsiMax och frukt.  Så är det med den saken!
Jag saknar att vara motiverad och superpositiv. Jag hatar att det är så svårt att sköta kost när jag är i skolan. Jag hatar att jag redan är stressad över gymnasiearbetet... Har till april på mig att sy 3,5 outfit, varav 1 jag inte kan börja påå förrän jag själv förändras kroppsligt (studentklänning). BAJS
Men nya tag, jag ska slå mig på fingrarna, imorgon ska jag träna tabata, det ska bli kul. Så det är bara att köra 110% och om inte det funkar så kör jag 120. Inget får stoppa mig. Inget kan vara viktigare än mitt eget välmående. Ingen chokladbit, ingen sötsak är viktigare än att jag är bekväm in my own skin.
 

DamnShitPoopShit!

Har sådant godissug, dööör! 
Gjorde misstaget och följde med min kära pojkvän in till en 1200 godissorters-butik i lördags ._. Spenderade alldeles för mycket pengar och det blev massvis över... som nu står i mitt skåp... och ropar på mig <.<
Det är så sjukt jobbigt, alla med ett ordentligt sockerberoende, eller cigarettberoende (hört att de ska vara ganska lika) förstår mig. Hade ju jobbat bort mycket sockersug, men det kom tillbaka över jul (surprice) och nu är det extra jobbigt. 
Jag har två röster i mitt huvud, den ena läser upp orden "From now on I'll make good decisions!" om och om igen, det som jag sa till mig själv när jag kände mig dålig. Den säger också att jag klarar det och att jag måste hålla mina löften om att jag bara får fortsätta äta ddet där godiset i helgen. Den andra rösten säger att skit samma! några bitar kommer inte döda dig!! Du kan ta några stycken, sen när du känner dig trött så ställ undan skiten igen.
Gissa vilken röst man vill lyssna på?? <.<
Men jag har en mörk choklad som jag måste äta upp innan jag får ens överväga en enda liten godisbit. 
Åh vad jobbigt det är! Det är evrkligen som om två sidor sitter och drar i mig och skriker i varsitt öra... Hemskt vad socker kan göra med dig egentligen.. Men dricker vatten, kanske tar en frukt, ska göra i ordning min morgonsmoothie...
Jag ska kämpa vidare och snart åka iväg på träning. Förhoppningsvis går det över, dock har jag bara sovit 3,5 timme så känns vemodigt måste jag säga...
Hade tagit min celsius om det inte bara var en halvtimme. Kommer aldrig kunna träna ur mig koffeinet på 30 minuter! #Koffein- och sockerkänslig
gaah, älskar mitt hår!
Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Elliz-Panda

Jag heter Ellinor och är en rätt så mysko sak på 18 år. Jag pluggar hantverk textildesign på ett gymnasium i Stockholm, men jag kommer ursprungligen från Västmanland. Det här är främst en motivationsblogg och jag skriver mycket om min viktresa, träning och motivation. Här kommer ni också få läsa om allt i från mode till japan, naglar till böcker och självklart Pandor♥ Hoppas ni gillar bloggen, have Pandtastic time!
RSS 2.0